tp Rôzne

Do práce na bicykli: Zašportujte si a vyhrávajte

Mesto Martin v spolupráci s Ministerstvom dopravy vyhlasuje súťaž „Do práce na bicykli“. Okrem zdravého bicyklovania si zasúťažíte o zaujímavé ceny.

Ilustračný obrázok k článku Do práce na bicykli: Zašportujte si a vyhrávajte
Zdroj: Dnes24.sk

Fanúšikovia dvoch kolies sa opäť môžu zapojiť do projektu „Do práce na bicykli“. Cieľom je podpora využívania bicyklov na pravidelné dochádzanie do práce, motivácia zamestnávateľov, aby pre zamestnancov vytvárali priestor pre bezpečné uloženie bicyklov a celkový rozvoj cyklistickej dopravy v mestách.

Záujemcovia sa môžu registrovať v čase 1.-26. apríla 2016 cez online formulár. Podstatou súťaže je počet najazdených kilometrov, ktoré je potrebné dôkladne evidovať.

„Zaregistrovať sa môžu všetky firmy, organizácie, občianske združenia a inštitúcie na území mesta Martin, ktoré vytvoria 2 – 4 členné tímy. Z jednej spoločnosti sa môže zapojiť neobmedzený počet tímov. Do súťaže sa nemôžu zapojiť jednotlivci alebo tímy, ktorých členovia sú z rôznych organizácií. Každý člen tímu si sám eviduje cesty do práce, za kompletnú evidenciu zodpovedá vedúci tímu. Evidencia je možná najneskôr 5 dní dozadu. Týždenné výkazy za tímy, ktoré predpokladajú problémy pri nahlasovaní najazdených kilometrov do systému, mesto Martin pri nahrávaní pomôže tak ako v minulom roku. Tieto tímy budú zasielať lokálnemu koordinátorovi elektronicky týždenne najazdené kilometre,“ informuje organizátor.

Online formulár, ako aj detailné informácie o projekte nájdete TU!

Foto: ilustračné

Zdroj: Mesto Martin
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM