Ivana Herková Rôzne

DOXX minerál – špecialista na pitný režim

Voda predstavuje neodmysliteľnú súčasť nášho života. Ak sa voda spojí s kvalitou a zdraviu prospešnými zložkami, je základom nášho každodenného zdravého životného štýlu.

Na tradíciu potreby a nutnosti zabezpečovania pitného režimu nadviazala aj spoločnosť DOXX Minerál s.r.o., ktorá vo svojom portfóliu ponúka prírodnú liečivú vodu, pramenitú vodu a dojčenskú vodu pod novou značkou 24. Okrem iného spoločnosť ponúka aj doplnkové produkty, ktorými sú káva, čaje, ovocné šťavy a doplnky ku káve a čaju svetovej značky Rioba.

Spoločnosť apeluje na svojich existujúcich a potenciálnych zákazníkov s uvedomením si potreby pitného režimu, ktorý je dôležitý v každom čase a v každej situácii. Či už ste doma, v práci, na cestách, zdraví alebo chorí.

Priemerný človek strávi v práci minimálne 8 hodín denne, čo predstavuje tretinu celého dňa. Zamestnávatelia by sa preto mali snažiť vytvoriť svojim zamestnancom také pracovné podmienky, ktoré budú zamestnancov motivovať k dobrým pracovným výkonom. Jednou z možností, ako ich podporiť, je zabezpečiť im pitný režim na pracovisku.

Každý zamestnávateľ predsa chce, aby boli jeho ľudia zdraví, vitálni a mali vysokú duševnú aktivitu a fyzickú vytrvalosť. Snažia sa znížiť u nich možnosť prejavov negatívnych účinkov stresu a eliminovať vznik migrény, čo sú všetko pozitíva zabezpečenia pravidelného pitného režimu.

Spríjemnite aj vy sebe a svojim zamestnancom chvíle strávené na pracovisku a zapojte sa do súťaže o pitný režim so spoločnosťou DOXX Minerál – špecialistom na pitný režim.

Bližšie informácie o súťaži nájdete na http://www.martin24.sk/clanky?…

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM