Eva Lacová Správy

Hľadá sa Strom roka 2015: Poobzerajte sa po svojom okolí, odfoťte ho a vyhrajte!

Videli ste v meste Martin a jeho blízkom okolí zaujímavý, atraktívny strom, ktorý Vás očaril svojou krásou a majestátnosťou? Možno práve vám prinesie šťastie. Ešte stále máte čas aby ste sa zapojili do súťaže Strom roka 2015.

Ilustračný obrázok k článku Hľadá sa Strom roka 2015: Poobzerajte sa po svojom okolí, odfoťte ho a vyhrajte!
Zdroj: TASR

V Martine prebieha od mája fotografická súťaž Strom roka 2015, ktorej vyhlasovateľom je Mesto Martin a Turisticko-informačná kancelária. Zapojiť sa môže každý. Stačí, ak svoju fotografiu stromu pošlete na e-mailovú adresu fotosutaz@martin.sk.

Tri najúspešnejšie vybrané fotografie budú ocenené a zverejnené na webovej stránke mesta Martin www.martin.sk. Vyhrať môžete poukážky na nákup stromčekov do okrasnej alebo ovocnej záhrady v hodnote 50 €, 30 € alebo 20 €,“ informuje mesto Martin.

Súťažiť môžu amatérski i profesionálni autori. K zaslanej fotografií je potrebné uviesť meno a priezvisko autora s jeho kontaktom a názov lokality fotografického záberu, pričom môže byť doplnená aj informácia, o aký druh stromu ide. Fotografické zábery musia byť v digitálnej forme (JPG, TIF), minimálna veľkosť 1 MB, maximálna veľkosť 5 MB.

Ako ďalej informuje mesto Martin, „každý účastník, ktorý sa zapojí do súťaže automaticky súhlasí so zverejnením a kopírovaním fotografií na prezentačné a propagačné účely mesta Martin a regiónu Turiec kedykoľvek v tlačenej i elektronickej forme. Účastník doručením fotografie organizátorovi prehlasuje, že fotografia je jeho autorským dielom.“

Fotografie je potrebné zaslať do 15. októbra 2015.

Foto: ilustračné

Čítajte tiež: Naše okolie skrýva množstvo zaujímavostí: Pikošky z obcí pri Martine, o ktorých vie málokto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM