záruba martin Rôzne

NAJŠŤASTNEJŠÍ PIATOK 13.-TEHO

ICE CAMP je zatiaľ jediným a výnimočným projektom na Slovensku. Je to alternatívny objekt vybudovaný len zo snehu a z ľadu. Už v piatok 13.1.2012.

[link=http://www­.icecamp.sk/]I­CE CAMP[/link] sa delí na niekoľko objektov. Spoločenská časť sa skladá z troch základných snehových igloo, v ktorých sa nachádza rautová, multimediálna a barová miestnosť. Z nej sa prechádza do vonkajšieho námestia a do ubytovacej časti so štyrmi igloo s celkovou kapacitou 16 lôžok. Súčasťou celého ľadového mestečka je malý wellness s fínskou saunou a jacuzzi. Za ľadovo horúcimi zážitkami už preto nie je nevyhnutné cestovať za polárny kruh, alebo na alpské ľadovce.

Celý komplex je technologickým unikátom. Nachádza sa v relatívne nízkej nadmorskej výške a v miernom klimatickom pásme, čo je na rozdiel od obdobných projektov výraznou nevýhodou. Napriek tomu sa však podarilo časť priestorov verejnosti sprístupniť už 6.1.2012 v rovnakom čase, ako sa otvoril obdobný projekt v rakúskom Kaprune. Na stavbu bolo potrebných 1.500 m3 technického snehu a 20.000 kg ľadu. Výstavba trvala 50 dní. Predpokladaný čas prevádzky je do konca marca 2012.

Slávnostnému otvoreniu 13.1.2012 pred­chádza celý deň zábavy s adrenalínovými aktivitami s množstvom darčekov určenej predovšetkým rodinám s deťmi. Samotné slávnostné otvorenie je spojené s programom, ktorého súčasťou je ratraková a ATV show, choreografie inštruktorov donovalských lyžiarskych škôl, exhibícia jazdcov Riders parku, večerné lyžovanie za symbolickú cenu, bezplatná grill, mix drink a hudobná párty s voľným vstupom pre každého návštevníka Donovalov a so záverečným prekvapením.

ICE CAMP je projekt, ktorý si kladie za cieľ spájať subjekty cestovného ruchu na Donovaloch a aj v širšom regióne. ICE CAMP žije pre Donovaly a Donovaly žijú pre [link=http://www­.icecamp.sk/]I­CE CAMP[/link].

[link=http://www­.icecamp.sk/]www.icecamp.sk[/link]

Ice camp
17
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM