tp Šport

Podarí sa martinským hokejbalistom zvrátiť stav série? Dva semifinálové zápasy majú už za sebou

Martinský hokejbalový tím cez víkend s Kežmarkom neuspel. Stále je ale šanca zabojovať o postup do finále.

Ilustračný obrázok k článku Podarí sa martinským hokejbalistom zvrátiť stav série? Dva semifinálové zápasy majú už za sebou
Zdroj: TASR

Cez víkend sa na martinskom ihrisku odohrali dva semifinálové zápasy, kde o postup zabojovali domáci Imperial Vitamins Martin a MŠK Mimisolar Kežmarok.

Sobotňajší zápas bol až do druhej tretiny bez gólu, keď skóre otvoril Wagner. Jednogólový náskok Martina dobehol Oravec a následne ho Lipták otočil v druhej tretine na 1:2 pre Kežmarok. V poslednej tretine vyrovnal skóre Učník, ale remízový stav odvrátil Svitana, a tak Martin podľahol Kežmarku 2:3. Stav série v prvom semifinálovom zápase vyšiel priaznivo pre Kežmarok 0:1.

Imperial Vitamins Martin x MŠK Mimisolar Kežmarok 2:3 (0:0,1:2,1:1)

Prvá tretina druhého semifinálového zápasu skončila remízou 1:1 z hokejky Hazuchu a Liptáka. V druhej tretine remízu na jednogólový náskok pre Martin premenil Kašša a v tretej náskok zvýšil Bielený na 3:1. Nič však stále nebolo jasné. V napínavej poslednej tretine nedeľného zápasu Kežmarok tvrdo zabojoval o šancu do finále. Lpptičku trikrát dostal do martinskej bránky a podarilo sa mu napokon zvíťaziť 3:4. So stavom série 2:0 pre Kežmarok sa Martinský hokejbalový tím pokúsi zvrátiť tento stav už budúci víkend na kežmarskom ihrisku.

Imperial Vitamins Martin x MŠK Mimisolar Kežmarok 3:4 (1:1, 1:0, 1:3)

Tretí a štvrtý semifinálový zápas odohrajú Imperial Vitamins Martin a MŠK Mimisolar Kežmarok v sobotu a nedeľu 23.-24. apríla v Kežmarku.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM