Hokej

Prekvapivé informácie z martinského klubu: Rastislav Špirko opúšťa MHC Martin!

Tento týždeň priniesol niekoľko zmien, o ktorých klub MHC Martin informoval fanúšikov prostredníctvom sociálnych sietí. Klub opúšťa rodák Rasťo Špirko a s najväčšou pravdepodobnosťou aj František Skladaný.

Ilustračný obrázok k článku Prekvapivé informácie z martinského klubu: Rastislav Špirko opúšťa MHC Martin!
Zdroj: Dnes24.sk

Pre martinských fanúšikov bol tento týždeň naročný. Kádra sa opäť dotknú zmeny.

Neistý Skladaný

V utorok (6.10) v ranných hodinách jednalo vedenie klubu o nastúpení bývalého slovenského hokejového reprezentanta a rodáka Františka Skladaného v drese MHC Martin. Skúsený 33-ročný útočník mal nastúpiť už v piatok na domáci zápas proti HK Dukla Trenčín. O niekoľko hodín neskôr sa však stiuácia zmenila, o čom klub opäť informoval prostredníctvom svojho konta na Facebooku.

V poobedňajších hodinách sa však veci zmenili o definitívach vás budeme informovať v čo najkratšom čase.“

Špirko mieri do Čiech

Vo štvrtok (8.10.) klub zverejnil ďalšiu informáciu, ktorá fanúšikov poriadne šokovala. „Rastislav Špirko opúšťa MHC Martin. Rasťo sa dohodol na pôsobení v drese Komety Brno. Rasťovi ďakujeme za všetko a prajeme mu všetko dobré v novom klube,“ informuje MHC.

Škoda, Rasťo ďakujeme,“ práve takéto komentáre sa najčastejšie objavovali pod uvedenou infomáciou. Rodený Martinčan, 31-ročný Špirko odohral za MHC Martin v tejto sezóne doteraz 9 zápasov, v ktorých získal 12 kanadských bodov za 7 gólov a 5 asistencií.

Či sa jeho odchod do najvyššej českej súťaže prejaví aj na martinskom ľade sa dozvieme už dnes. Martinskí hokejisti si zmerajú sily s HK Dukla Trenčín. Zápas začína o 17:30 hod.

Foto: MHC Martin

Čítajte tiež: Martinčania úspešní na domácom ľade: HK Poprad odišiel naprázdno

Fanúšikovia futbalu, tu nesmiete chýbať: Martinský Fomat čaká prestížny zápas!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM