Rôzne

Súťaž o najkrajšie mesto pre Martin fiaskom: Centrum národnej kultúry Slovákov na chvoste rebríčka!

O akúsi korunku krásy medzi slovenskými mestami súťaží i Martin. To, aké miesto mu na základe hlasovania patrí, ale Martinčanov zrejme nepoteší...

Ilustračný obrázok k článku Súťaž o najkrajšie mesto pre Martin fiaskom: Centrum národnej kultúry Slovákov na chvoste rebríčka!
Zdroj: Dnes24.sk

Internetový portál Slovakregion vyhlásil súťaž o najkrajšie mesto a obec Slovenska. Súťaž začala 1. apríla a hlasovať je možné do 31. októbra 2015. Definitívneho víťaza spoznáme 5. novembra 2015. Čas na hlasovanie sa teda pomaly kráti a konečný rebríček, hoci ešte nič nie je isté, sa pomaly začína rysovať.

Martin, ôsme najväčšie slovenské mesto bojuje o titul najkrajšieho mesta tiež. Ani Národný cintorín, Matica slovenská, Slovenské národné múzeum s botanickou záhradou, či významný divadelný festival Dotyky a spojenia na výslnie tohto rebríčka nevyniesli. Ak by ste chceli Martin v rebríčku hľadať, museli by ste za pozrieť až na koniec tabuľky. V priebežnom hlasovaní sa Martin nachádza na poslednom 139. mieste. Najviac hlasov má na konte kúpeľný Bardejov, tomu na päty šliape Prievidza. Tretím najkrajším mestom Slovenska je podľa doterajšieho hlasovania neďaleký Zvolen.

Ako hlasovať?

Poradie je len priebežné. V súťaži je možné hlasovať do konca októbra a karty v súčasnom poradí tak môže zamiešať i váš hlas. Pokiaľ chcete podporiť mestá a obce Slovenska je potrebné sa zaregistrovať prostredníctvom internetu na www.slovakregion.sk. Každý užívateľ musí mať kompletne vyplnené registračné údaje. Registrácia je bezplatná a nezaväzujúca. Hlasovať za mesto či obec je možné maximálne jedenkrát za hodinu za to isté mesto/obec (to znamená, že jedno a to isté mesto/obec dostane od jedného hlasujúceho maximálne 24 hlasov denne).

Foto: Mesto Martin

Čítajte tiež: Najstarší festival svojho druhu v Európe začína: Čím bude výnimočná Scénická žatva? "

Veľký úspech martinskej kapely EUFORY: Stala sa víťazom česko-slovenskej hudobnej súťaže!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM