Eva Lacová Rôzne

Úspešná Martinčanka Adriana Pašková: Modeling je moja práca i hobby. EXKLUZÍVNY rozhovor!

O úspechoch Martinčanky Adriany Paškovej sme vás už informovali. Na svetovej súťaži získala dve bronzové a jednu zlatú medailu. Čo bolo pre ňu najkrajším zážitkom a ako vidí svoju budúcnosť?

Ilustračný obrázok k článku Úspešná Martinčanka Adriana Pašková: Modeling je moja práca i hobby. EXKLUZÍVNY rozhovor!
Zdroj: Dnes24.sk

Sympatická Adriana Pašková v Hollywoode zabodovala. Zúčastnila sa 19. ročníka svetovej súťaže WORD OF PERFORMING ARTS 2015, kde v rámci kategórie modeling a v konkurencii 70 modeliek zožala úspech v dvoch disciplínach – fotomodeling (bronzová medaila) a formal (bronzová medaila). Spomedzi všetkých súťažiacich modeliek skončila Adriana vo finále, v sedmičke najlepšie hodnotených, ktoré boli ocenené zlatou medailou.

Prečo si sa rozhodla zapojiť do tejto súťaže?

Na súťaž som bola nominovaná majiteľkou agentúry Black&WhitePro­ductions Katarínou Ficelovou, ktorá je aj národnou riaditeľkou súťaže World Championships of Performing Arts pre Slovensko. Bola to pre mňa obrovská príležitosť ako si splniť sen navštíviť USA a reprezentovať Slovensko na tak významnej talentovej súťaži!

Súťaž prebiehala v kalifornskom LongBeach, stihli ste aj nejaké voľnočasové aktivity?

Príliš času na voľnočasové aktivity sme nemali, nakoľko bol stanovený program skoro na každý deň. Našli sme si ale čas na návštevu Hollywoodu a jeho časť Beverly Hills, kde sme videli napríklad aj hotel A Four Seasons v ktorom sa natáčal film Pretty Woman. Neobišli sme ani Hollywood Boulevard s najslávnejším chodníkom sveta Walk of Fame dlhým vyše 2 kilometre s viac ako 2 500 menami hviezd a tiež sme navštívili Hollywoodske obchodné centrá. Aj na Long Beach bolo čo pozerať. Zaoceánsky parník RMS Queen Mary 1 dlhý 311 metrov bol pristavený v blízkosti nášho hotela TheWestin, oproti nášmu hotelu bolo tiež známe delfinárium a aj krásna pláž, na ktorej som absolvovala fotenie a natáčanie videa pod vedením svetovej modelky Darienne Arnold rozhodne očarila.

Čo bolo v rámci súťaže pre teba najkrajším zážitkom?

Určite to bolo samotné veľkolepé finále a úžasná atmosféra, ktorá panovala v zákulisí. Tiež som bola nadšená z promenády po Long Beach v národných kostýmoch folklórnej skupiny Devín a spolu s kvetovými čelenkami sme boli častým objektom fotografov. Bola to ozajstná olympiáda. Všetci tancovali, spievali, zabávali sa, jednoducho úžasná atmosféra. Páčilo sa mi tiež ako moderátor Jeff Kraft počas promenády priblížil Slovensko divákom ako krajinu s krásnou prírodou a mnohými hradmi a zámkami.

Skončila si výšku, takže, čo ďalej? Modeling alebo iná práca?

Keďže modeling je pre mňa spojením práce a hobby rada by som sa mu ešte naďalej venovala. Cestovanie ma baví a je veľa krajín, ktoré by som ešte chcela navštíviť. Práve vďaka svetovej súťaži, počas ktorej si talenty všímali nielen porotcovia ale aj Hollywoodsky vyhľadávači talentov sa mi otvorili nové možnosti na spoluprácu v oblasti showbiznisu.

Čítajte tiež: Slovensko zahviezdilo v Hollywoode! To všetko vďaka MARTINČANKE Adriane Paškovej!

Foto: Black&White Productions, Adriana Adamcová, RT Productions California

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM