Správy

Ako to frčí na martinskom letnom kúpalisku? Vieme, koľko zacvakáte!

Martinské letné kúpalisko Sunny Martin otvorilo svoje brány koncom júna. Návštevníkom ponúka príjemné osvieženie, relax, ale aj športové vyžitie.

Ilustračný obrázok k článku Ako to frčí na martinskom letnom kúpalisku? Vieme, koľko zacvakáte!
Zdroj: Dnes24.sk

Letné kúpalisko je otvorené denne od 9:00 hod. do 18:00 hod. V obľube je aj večerné kúpanie, sprístupnené od 18:00 hod. do 21:00 hod. Milovníci vody majú k dispozícii dva bazény o teplote cca 25 stupňov °C. Plavecký bazén má veľkosť 50×24 m a hĺbku cca 190 cm. Pre rodičov s deťmi je určený detský bazén, v ktorom sa nachádza jedna šmýkačka. Nevýhodou je, že chýbajú tobogány a iné u detí obľúbené vodné atrakcie.

Cena vstupného je pohyblivá, no maximálna výška je 3 €/os. Pred vstupom do areálu sa nachádza bezplatné parkovisko. V horúcich letných dňoch, kedy je kúpalisko obzvlášť vyhľadávané však dochádza k problému s parkovaním. Zaparkovať po novom však môžete aj priamo v areáli kúpaliska a to za 0,50 €/deň.

V areáli kúpaliska sa nachádza viacero športovísk. Zahrať si môžete streetball, minifutbal, bedminton, volejbal alebo beach volleyball. Aj vďaka týmto benefitom sa na kúpalisku koná v letných mesiacoch niekoľko zaujímavých podujatí.

Už najbližší víkend, v sobotu 1. augusta, sa tu uskutoční obľúbený streetballový turnaj pod názvom Sunny Cup. Súťažiť sa bude v štyroch kategóriach a konať sa budú aj sprievodné akcie (Fit Zóna day, disco).

Občerstviť a najesť sa môžete v dvoch bufetoch. Za veľké čapované pivo zaplatíte 1 – 1,5 €. V ponuke je aj nealko pivo, tvrdý alkohol, víno a samozrejme aj rôzne sladké nealko nápoje. Za pollitra čapovanej Kofoly zaplatíte v bufetoch 1 €. Zakúpiť si môžete aj tureckú kávu, espresso, cappuccino, latte macchiato, horúcu čokoládu v cenách od 0,80 € – 1,20 €. V bufetoch nechýbajú ani sladkosti pre deti a rôzne pochutiny ako chipsy, arašidy, tatranky, čokolády a rôzne druhy keksov. Samozrejmosťou sú aj obľúbené nanuky.

Hlad zaženiete taktiež veľmi rýchlo. Za 1 € si môžete dopriať bagetu, americké zemiaky, langoš i hranolky. Hamburger, klobása, bravčový rezeň vás vyjdu na 2 €.

Sunny Martin
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM