Adela Fruckova Krimi

Vodiči, na cestách v celom našom kraji buďte obzvlášť opatrní: Polícia to so svojou akciou myslí vážne!

Zbystriť pozornosť by mali vodiči na cestách v celom Žilinskom kraji, pretože polícia to so svojou akciou myslí vážne. Aby ste si nenarobili problémy, toto sú info pre vás.

Ilustračný obrázok k článku Vodiči, na cestách v celom našom kraji buďte obzvlášť opatrní: Polícia to so svojou akciou myslí vážne!
Zdroj: TASR

Strážcovia zákona sa zamerajú na naše cesty. Aby ste si nenarobili problémy, za volantom je nutné byť ostražitý. Polícia totiž realizuje ďalšiu akciu a to za využitia inštitútu objektívnej zodpovednosti.

„S cieľom pozitívneho ovplyvnenia bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky, ako aj zníženia počtu dopravných nehôd s následkom na živote a zdraví, vykoná polícia dnes 14.4.2016 na území Žilinského kraja akciu za využitia inštitútu objektívnej zodpovednosti,“ uviedol hovorca KR PZ Radko Moravčík.

Ten zároveň prezradil, že akcia bude zameraná na kontrolu dodržiavania stanovených alebo obmedzených rýchlosti jazdy vozidiel ako aj ďalších povinnosti vodiča. „V rámci objektívnej zodpovednosti nemusia byť vodiči zastavení priamo na ceste pri porušení zákona o cestnej premávke, ale polícia rozhodnutie o uložení sankcie za spáchaný správny delikt pošle držiteľovi vozidla poštou,“ uviedol policajný hovorca.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM