Tlačové správy

Chystáte sa na nákup lyží? Poradíme Vám, na čo si dávať pozor

S blížiacou sa zimnou sezónou začínajú mnohí z nás pomaly rozmýšľať o kúpe lyží. Pred samotnou kúpou je potrebné zvážiť niekoľko faktorov, aby sme si s istotou mohli povedať, že sme si vybrali to najlepšie.

Ilustračný obrázok k článku Chystáte sa na nákup lyží? Poradíme Vám, na čo si dávať pozor
17
Galéria
Zdroj: r2sport

Na všetky prípadné otázky ohľadne lyží, lyžiarok, skialpov, snowboardov vám ochotne a s radosťou pomôžu v predajni R2sport outlet & bazár v Poprade. Kolektív pracovníkov má viacročné skúsenosti s predajom vybavenia na zimnú sezónu a taktiež skúseností s testovaním lyží a samozrejme samotným lyžovaním na vysokej úrovni.

Vedeli ste, že najdôležitejším faktorom pri výbere lyží je vaša schopnosť lyžovania?

Na úvod sú tu začiatočníci ktorí ešte nikdy nelyžovali, alebo lyžovali len veľmi málo. Odporúča sa začínať s lyžovaním na modrých zjazdovkách, ktoré Vás naučia zjazdiť svoje prvé oblúky v pomalej rýchlosti. Nie je dôvod sa za svoje začiatky hanbiť ani preceňovať schopnosti. Každý raz predsa začínal. Odporúčame lyže, ktoré sú cenovo dostupné, nenáročné a na svahu Vás podržia.

Stredne pokročilí lyžiari, tzv. rekreační lyžiari, zlyžujú bez problémov takmer každú zjazdovku v strednej rýchlosti. Majú ambíciu dostať sa ďalej, aby mohli začať zdolávať vyššie rýchlosti. Rozhodne odporúčame lyže ktoré poskytnú dostatočný komfort a pomôžu udržať stabilitu aj vo vyšších rýchlostiach.

Pokročilí lyžiari lyžujú už niekoľko rokov obľubujú lyžovanie aj pri vyššej rýchlosti. Dokonale zvládajú techniku paralelných oblúkov a striedania polomerov otáčania. Pri výbere lyží nesmieme rozhodne zabúdať na komfort a výkon, ktorý Vás môže posunúť na poslednú najvyššiu úroveň.

Lyžiar – expert, vie zjazdiť pri vysokej rýchlosti všetky typy snehov na zjazdovke, aj mimo nej. S obľubou sa venujú freeride-u, príležitostne sa vrhne aj do freestyle-u.

Pre takýchto lyžiarov odporúčame vyberať lyže na konkrétny typ jazdy. Lyže tejto kategórie sú veľmi exkluzívne a často krát aj drahšie.

Aby ani cena nebola tým rozhodujúcim faktorom pri kúpe lyží, rozhodnite sa pre návštevu predajne R2sport outlet & bazár na ulici Hraničná 4480 ( tehlový domček pred vstupom do uhoľných skladov v Poprad). Odborný personál Vám ochotne poradí, ako si správne vybrať a pritom aj rozumne ušetriť.

Osobitnou skupinou ktorá sa teší veľmi veľkému záujmu a každým rokom sa rozrastá o veľa nových členov sú Skialpinisti. Športový bazár ponúka široký výber lyží pre všetkých. Od detí cez začiatočníkov, až po expertov, ktorí hľadajú nekompromisné riešenie za výhodné ceny. Okrem lyží nájdete v ponuke aj skialpové lyže, snowboardy, lyžiarky, korčule, sane, zimné oblečenie a ostatný doplnkový tovar.

Pri zakúpení lyží Vám bezplatne nastavia viazanie na potrebnú dĺžku lyžiarky a váhu lyžiara.

Pre tých ktorí už majú kompletnú zimnú výstroj, R2sport outlet & bazár ponúka servis lyží vo veľmi prijateľných cenách.

Všetky dôležité informácie nájdete na stránke www.r2sport-bazar.eu

Prežite krásne Vianočné sviatky a veľa športových zážitkov.
Otváracie hodiny počas Vianočných sviatkov 2018, R2sport outlet & bazár Poprad

  • 22.12.2018 9:00 – 15:00
  • 23.12.2018 10:00 – 13:00
  • 24.12.2018 ZAT­VORENÉ
  • 25.12.2018 ZAT­VORENÉ
  • 26.12.2018 9:00 – 13:00
  • 31.12.2018 9:00 – 12:00
  • 1.1.2019 ZATVORENÉ

(PR) – Za obsah a obrazový materiál zodpovedá objednávateľ tejto správy

Známy športový obchod je už pripravený na zimnú sezónu
17
Galéria
Zdroj: r2sport
Zdroj: r2sport
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM