Tlačové správy

Domov v objatí prírody nájdete aj v centre mesta

Slovensko je skutočne veľmi bohaté na nádhernú prírodu, ktorá láka na objavovanie i bývanie. Zelene v mestách ubúda, aj preto niektorí stále preferujú bývanie v menších obciach.

Ilustračný obrázok k článku Domov v objatí prírody nájdete aj v centre mesta
Zdroj: Essence communications s.r.o.

Máte však predsa radšej centrum mesta, pulz mestského života a príležitosti na dosah ruky, pričom zároveň túžite po tichu, pokoji a domove s výhľadom na hory? Novovybudovaná Rezidencia Hron ponúka obidve formy v jednom. Je situovaná v skvelej lokalite s krásnym prostredím, ktoré obklopuje príroda. Svoj budúci domov si zamilujete na prvý pohľad.

Pre rodiny aj športovcov

Rezidencia Hron má už na pohľad ďaleko od betónového sídliska, nie je to však ani odľahlá lokalita bez dostupných výhod – práve naopak. Okrem atraktívnych záhradiek pred bytmi na najnižšom podlaží ponúka aj nádherné výhľady na okolité Nízke Tatry. V tesnej blízkosti sa nachádza rieka Hron alebo park Lanice, ktoré ponúkajú priestor milovníkom prechádzok či bežcom. Rodiny s domácimi miláčikmi oceňujú predovšetkým veľkorysé priestranstvá, ktoré nájdu v prírode navôkol.

Prostredie v okolí rezidencie je veľmi prijemné. Na blízku je chodník popri Hrone, ktorý často využívame na prechádzku s kočíkom. Blízko je aj cyklotrasa smerom na Sliač. Výhľad je tiež veľmi prijemný, z jednej strany vidíme na mesto a Pustý hrad a na druhej strane je výhľad na Nízke Tatry.“  Michaela Č., obyvateľka Rezidencie HRON

Domov v pokojnej prírode

Posedenie na balkóne sa pre vás stane chvíľkou relaxu, pretože pokoj a pohľad na slnko rozplývajúce sa nad Nízkymi Tatrami vnesie do nového bývania pocit spokojného domova. Rodiny s deťmi ocenia detské ihrisko, ktoré dopĺňa krásne prostredie v okolí.

Výhľady na okolité krásy

Pohľad z okien Rezidencie Hron ponúka výhľad nie len na vrcholky hôr, ale tiež na Pustý Hrad, ktorý je turistickou atrakciou Zvolena. Jeho terén láka na rodinné prechádzky s unikátnym pohľadom na mesto, ktoré sa javí „*ako na dlani*“. Domov neďaleko prírody a zároveň centra mesta je jedinečným spojením, ktoré vo Zvolene ponúka Rezidencia Hron. Zamilujete sa nielen do výhľadov a dostupných možnosti na jednom mieste, ale i do bezpečnej lokality, ktorá je ako stvorená pre aktívny život.

Zdroj: Essence communications s.r.o.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Essence communications s.r.o.
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM