Monika Földešiová Krimi

Hokejový útočník havaroval

Šťastie v nešťastí mal hokejový útočník Nitry Miroslav Štefanka. Zápas 43. kola hokejovej extraligy stihol na poslednú chvíľu.

Najproduktívnejší hráč HK Nitra cestoval v popoludňajších hodinách na štadión, predzápasovú poradu a rozcvičku na suchu ale vynechal.// „Prišiel som až na rozkorčuľovanie. Osudnou sa mi stala cesta medzi kruhovými objazdmi pod Zoborom. Jeden mladík v opačnom jazdnom pruhu niečo hľadal na dlážke svojho vozidla, keď som už videl, ako točí volantom smerom ku mne. Bol som v kolóne a už som sa mu nemal kde vyhnúť. Skončilo to teda zrážkou,“ opisuje nepríjemný moment tridsaťsedemročný Miroslav Štefanka. Z auta však vystúpil v poriadku, odniesli si to len plechy oboch áut. „Našťastie sa nikomu nič nestalo. Narazil mi do predného svetla, blatníka a ohnuté bolo aj koleso. Poškodili sa tiež dvere na mojom aute, a tak som musel vystupovať cez miesto pre spolujazdca,“// pokračuje Štefanka.

Nehodu vyriešili nitrianski policajti asi za hodinu, skúsený hokejista sa ponáhľal. „Slušne som ich poprosil, či by to nemohli urýchliť, lebo som mal povinnosti,“ usmial sa Miroslav Štefanka, ktorý si po havárii vylepšil náladu v zápase proti Zvolenu. Jeho Nitra po víťazstve 4:0 poskočila na ôsme miesto v tabuľke, ktoré zaručuje účasť v play-off. Štefanka k tomu dopomohol asistenciami na dva góly.

Zdroj: www.hknitra.sk Foto: www.hknitra.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM