Tlačové správy

Kamenná predajňa FARMFOODS aj v Novom Meste nad Váhom

Nový slovenský potravinársky reťazec FARMFOODS – Výnimočné potraviny otvoril kamennú predajňu v Novom Meste nad Váhom.

Ilustračný obrázok k článku Kamenná predajňa FARMFOODS aj v Novom Meste nad Váhom
Zdroj: FARMFOODS

Jedinečnosť jeho konceptu spočíva v predaji kvalitných výrobkov, ktoré sú bez konzervantov, chémie, geneticky modifikovaných organizmov a pochádzajú výlučne z vlastných polí, fariem a výrobných prevádzok.

ŠIROKÝ SORTIMENT VÝNIMOČNÝCH VÝROBKOV

Ponuku FARMFOODS tvoria produkty z vlastných zvierat a plodín a vyrobené na vlastných výrobných prevádzkach. Môžete si u nás pochutnať na skvelých výrobkoch z bravčoviny, hovädziny, jahňaciny či hydiny. Ak obľubujete klobásy, slaninu či kuracie mäso s pôvodnou chuťou ako u starých rodičov, isto si u nás vyberiete.

Zdroj: FARMFOODS

Na svoje si prídu aj milovníci výrobkov zo zemiakov – máme zemiaky samotné, ale aj harule, lokše či zemiakové lupienky. Z kravského mlieka ponúkame napríklad jogurty alebo syry, z ovčieho vyrábame žinčicu a bryndzu.

Zdroj: FARMFOODS

Nechýbajú ani medy či vína. Výrobky, ktoré nevyrábame, dopĺňame tovarom od iných slovenských výrobcov s dôrazom na kvalitu.

Zdroj: FARMFOODS

POSTUPUJEME NAD RÁMEC PLATNÝCH NORIEM

Chceme dosiahnuť najvyššiu kvalitu našich výrobkov. Od začiatku budovania reťazca FARMFOODS preto dbáme na široký rozsah detailov a jedinečnosť vlastných výrobných postupov nad rámec platných noriem. Tie sa premietajú do starostlivosti o pôdu, pestovania rastlín, kŕmenia a welfare zvierat, hygieny a technológie výroby. Pri výrobe nepoužívame prídavné latky, konzervanty, „E-čka“ ani geneticky modifikované organizmy.

NÁJDETE NÁS AJ V NOVOM MESTE NAD VÁHOM

Poctivé farmárske potraviny FARMFOODS zo slovenských výrobných prevádzok nájdete v Novom Meste nad Váhom, na Trenčianskej 2492/68, pri hypermarkete Tesco.

Zdroj: FARMFOODS

Predajňa je otvorená od pondelka do soboty od 8:00 do 19:00. Viac nájdete na www.farmfoods.sk a FARMFOODS – výnimočné potraviny.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: FARMFOODS
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM