tp Samospráva

Martin má jeden z najlepších webov: Získal medzinárodné ocenenie

Mesto Martin spomedzi širokej konkurencie získalo medzinárodné ocenenie za internetovú stránku. Informuje ňou svojich obyvateľov o výkone samosprávy i dianí v meste.

Ilustračný obrázok k článku Martin má jeden z najlepších webov: Získal medzinárodné ocenenie
Zdroj: Dnes24.sk

V medzinárodnej súťaži o najlepšie internetové stránky EuroCrest bolo medzi množstvom európskych samospráv ocenené aj naše mesto. Víťazi 19-teho ročníka boli vyhlásení na konferencii ISSS v Hradci Králové.

Úspech na medzinárodnej úrovni hodnotí primátor mesta Martin Andrej Hrnčiar ako dôkaz kvality: „Webová stránka mesta, ktorú sme predstavili v roku 2014 je aj naďalej našou pýchou. Martinčania a návštevníci nášho mesta oceňujú, že na nej nájdu množstvo aktuálnych a dôležitých informácií a nesporne im uľahčujú život. Ďalšie ocenenie našej webovej stránky je dôkazom, že naša práca je kvalitná a prospešná.“

Čo môžu občania nájsť na stránke mesta približuje hovorkyňa mesta Martin Zuzana Kalmanová: „Webová stránka www.martin.sk je oficiálnou webovou stránkou mesta Martin, prostredníctvom ktorej mesto informuje svojich občanov a prezentuje svoje aktivity. V jednotlivých sekciách môžete nájsť užitočné informácie, ale tiež tipy na relax a zábavu.“

Koncom minulého roka získal Martin ocenenie za najlepší web mesta v rámci slovenských samospráv, čo ho posunulo práve na nomináciu v rámci EuroCrestu.

Foto: ilustračné

Zdroj: mesto Martin
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM