Tlačové správy

Na trhu sa objavuje nový internetový obchod s názvom ABC zone

Jeho autori sľubujú rýchly a smart internetový obchod s elektronikou, ktorý okrem príjemných cien pre širokú vrstvu obyvateľstva ponúkne aj high tech novinky pre najmladších a najnáročnejších zákazníkov.

Ilustračný obrázok k článku Na trhu sa objavuje nový internetový obchod s názvom ABC zone
Zdroj: abczone.sk

Prevádzkovatelia sľubujú internetový obchod s maximálnou užívateľskou prehľadnosťou, futuristickým vzhľadom, unikátnymi tipmi a recenziami na vybrané tovary či špeciálnymi akciami priamo od výrobcov. Spolu s e-shopom sa automaticky spustí aj nonstop asistenčný servis pre zákazníkov.

Prvotným impulzom vytvoriť e-shop s elektronikou bola snaha ponúknuť zákazníkom unikátne a užívateľsky nenáročné nákupné prostredie s ojedinelou ponukou za čo najnižšie ceny.

,,Naši obchodníci budú na dennej báze monitorovať ceny produktov na trhu tak, aby e-shop dokázal poskytnúť najlepšie ceny,“ opisuje Igor Hantuch, riaditeľ internetového obchodu abczone.sk.

,,Súbežne sa ABC zone hneď od začiatku stane jedným z prémiových predajcov vybraných celosvetovo žiadaných značiek,“ dodáva.

V ponuke nového e-shopu zákazníci popri štandardnej elektronike do domácností nájdu tiež osobné počítače, kancelársku techniku, televízory, mobilné telefóny, tablety, bielu elektroniku a pod.

Autori projektu sľubujú aj rozsiahlu ponuku pre skupinu mladých obyvateľov Slovenska – pre nich na ABC zone pripravujú špeciálnu zónu zameranú na hernú a zábavnú techniku, hry a herné príslušenstvo.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy.

Zdroj: ABC zone
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM