Tlačové správy

NEAKTUÁLNE: Už neplatí, že v Košiciach pre pánov nič nie je!

Predajňu MONO mnohí z Vás poznajú ako špecializovanú predajňu s oblekmi. Vedeli ste však, že MONO je teraz aj svadobný salón pre pánov?

Ilustračný obrázok k článku NEAKTUÁLNE: Už neplatí, že v Košiciach pre pánov nič nie je!
8
Galéria

MONO ponúka kompletný servis pre ženíchov. Krajčírsky tím odborníkov a osobných stylistov v jednom Vám predstaví najnovšiu svadobnú kolekciu – výber toho najlepšieho zo svetových výstav prestížnych značiek. Vyskúšajú s Vami rôzne modely a nakombinujú všetky doplnky, aby bol Váš svadobný „look“ dokonalý.

V predajni MONO nájdete najväčšiu ponuku oblekov pre pánov na 1 mieste: viac ako 1000 oblekov od 14 renomovaných výrobcov.

K dispozícii je taktiež široký sortiment košieľ a doplnkov. Na jednom mieste tak vybavíte celý svoj svadobný outfit – od obleku, košele a topánok, cez ponožky, opasok, kravatu či motýlik, až po náprsník a manžetové gombíky.

Samozrejmosťou sú úpravy oblekov – vďaka 29 úpravám Vám prispôsobia konfekčný oblek na Vašu mieru už do 24 hodín.

Máte predstavu niečoho špecifického? Viete presne, čo chcete a hľadáte niekoho na zrealizovanie? Aj vtedy je MONO tá správna voľba. Ponúkajú službu šitia na mieru – a to nielen oblekov, ale aj obľúbených vestičiek a košieľ. Sami si tak môžete vybrať svoj vlastný štýl, strih aj materiál.

Ceny v tejto predajni sú viac ako priaznivé. Zmesové konfekčné obleky už od 150 €, špeciálne vlnené materiály (Marzotto, Zignone, Reda) už od 270 €. Pri šití na mieru sú obleky od 330€, vesty od 99€, košele od 75€.

MONO má v ponuke svojej priestrannej predajne aj relaxačnú časť, detský kútik i bar s ponukou kávy a pitného režimu.
Ak plánujete svadbu, MONO Vám nielenže môžeme odporučiť, ale priam musíme. Ušetríte mnoho a mnoho hodín strávených behaním po rôznych miestach a skúšaním veľkého množstva modelov, ktoré Vám aj tak nesedia… Užite si nielen Váš svadobný deň, ale aj prípravy naň a urobte si radosť v svadobnom salóne MONO.

Adresa: Južná trieda 117, Košice
Otváracie hodiny: Pondelok – Sobota 10:00 – 18:00

MONO FASHION v Košiciach
8
Galéria

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: MONO FASHION
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM