Rôzne

Nevšedná skupina na Facebooku: Pátrajú po najsexi Martinčankách!

Na sociálnych sieťach fungujú najrôznejšie skupiny týkajúce sa nášho mesta. Nás zaujala facebooková, ktorá vyzýva Martinčanky, aby sa pochválili sexi fotkami.

Ilustračný obrázok k článku Nevšedná skupina na Facebooku: Pátrajú po najsexi Martinčankách!
Zdroj: TASR

Aj na sociálnych sieťach nájdeme v súčasnosti skupiny začínajúce sa slovami „Naše sexy…" alebo „Naši sexy…“, ktoré vyzývajú obyvateľov rôznych slovenských miest, aby sa pochválili svojimi fotkami. Skupiny, ktoré majú prezentovať tie najkrajšie obyvateľky, má už aj naše mesto. Facebooková stránka s názvom Naše sexy Martinčanky sa teší slušnej fanúšikovskej základni. Svoj like jej už dalo viac ako 3 000 ľudí.

Fotky nežných polovičiek pridáva na stránku jej admin, Peťo. „Stránka pracuje na jednoduchom princípe. Dievčatá pošlú svoju fotku (kľudne aj viac fotiek) a my ju zverejníme aj s ich krstným menom.“

O tom, že Martinčanky sú naozaj krásne sa môžu fanúšikovia presviedčať denno denne. A či majú dámy ostych?

Martinčanky musím pochváliť sú naozaj aktívne a na nedostatok krásnych fotiek sa nemôžem sťažovať,“ dodáva Peťo.

Peťo sa venuje stránke v rámci svojho voľného času, ktorého však príliš veľa nemá, čo má niekedy za následok nízku aktivitu skupiny. „Aj v túto chvíľu mám v schránke asi 20 správ od dievčat a mrzí ma, že si mnohé musia počkať tak dlho kým ich zverejním. Každá baba sa ale určite dočká svojho zverejnenia ak poslala svoju fotku,“ upokojuje Peťo fanúšikov sexy Martinčaniek.

Stránku Naše sexy Martinčanky vníma prevažná väčšina mužov pozitívne, medzi nimi napríklad aj Jaroslav. „Je príjemné pozerať sa na peknú babu, takže skupinu vnímam pozitívne. Naše Martinčanky sú naozaj krásne,“ dodáva s úsmevom.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM