Tlačové správy

Niké Aréna: Nový názov hokejového štadióna v Žiline!

Hokejový stánok v Žiline má nové pomenovanie. Po novom sa nazýva Niké Aréna. Aj takýmto spôsobom sa rozvoj hokeja pod Dubňom rozhodla podporiť najväčšia a najstaršia stávková spoločnosť u nás Niké. Spolupráca dvoch značiek prinesie zábavu a úžitok pre miestny klub i fanúšikov.

Ilustračný obrázok k článku Niké Aréna: Nový názov hokejového štadióna v Žiline!
Zdroj: Niké

Niké dlhodobo stojí na strane slovenského športu. A to aj podporou športovísk. Jeden stánok, ktorý nesie brand Niké, je v Prievidzi. Teraz pribudla ďalšia Niké Aréna a to na severe Slovenska v Žiline.

Niké Aréna v Prievidzi bola dejiskom mnohých víťazstiev miestneho basketbalového klubu. Verím, že podobne bude aj Niké Aréna v Žiline miestom, kde budú hokejisti aj so svojimi fanúšikmi oslavovať víťazstvá. Hokej v tomto meste má dlhú históriu. A síce miestny klub teraz pôsobí v druhej najvyššej súťaží, pred niekoľkými rokmi sa tešil už aj z majstrovského titulu. Terajšie vedenie klubu má smelé ambície. Niké chce pomôcť rozvoju hokeja v Žiline,“ prezradil generálny riaditeľ Niké Doc. Ing. Otto Berger, CSc.

Radosť zo vzájomného spojenia neskrýva ani šéf žilinského klubu Rastislav Chovanec. „Veľmi sa mi páči názov štadióna, ktorý verím, že bude aj výstižný. Niké je bohyňa víťazstva a my chceme po každom zápase oslavovať víťazstvo! Vážime si spoluprácu s Niké. Stojí na strane Petry Vlhovej, futbalového či hokejového Slovana, alebo ďalších odvetví. Pre nás je to zaväzujúce. Ja verím, že spoločnými silami dostaneme žilinský hokej tam, kam patrí a budeme robiť dobré meno mestu, aj Niké.

Spojenie týchto tradičných značiek prinesie aj benefity pre samotných fanúšikov. „Vstupujeme do žilinského hokeja nielen so zámerom podporiť jeho rozvoj, ale rovnako prinášať zábavu priaznivcom. Verím, že sa čoskoro vrátia v plnom počte na tribúny, aby podporili svojich obľúbencov a zároveň, aby cítili úžitok spojenia medzi Niké a hokejovým klubom zo Žiliny,“ prezradil výkonný riaditeľ Niké Ing. Roman Berger.

Žilinskí hokejoví vlci prvý duel v Niké Aréne zvládli, keď v šlágri kola zdolali druhú Skalicu 5:2 a upevnili líderskú pozíciu v druhej najvyššej hokejovej súťaži.

Hokejistov spod Dubňa teraz čaká séria zápasov vonku, v domácej Niké Aréne sa najbližšie predstavia v piatok 21.1., ich súperom budú Modré krídla Slovan.

Zdroj: Niké

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Niké
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM