Tlačové správy

Oslava 20. výročia vo veľkom štýle

Druhý septembrový víkend v Starej Ľubovni sa bude tento rok niesť v duchu veľkých osláv 20. výročia rodinnej firmy GAS Familia. Spoločnosť funguje nepretržite, už dvadsať rokov na slovenskom a zahraničnom trhu a Dňom otvorených dverí (DOD) to chystá vo veľkom osláviť.

Ilustračný obrázok k článku Oslava 20. výročia vo veľkom štýle
15
Galéria
Zdroj: GAS Familia

Pre všetkých zvedavcov, ktorí by radi videli a spoznali výrobne procesy a tajomstvá svojich obľúbených produktov (ako Goral Vodka Master, Original Spišská, chutné octy značky GURMEN a zdravé 100% šťavy FRUXI FRESH) otvorí svoje brány výrobný závod GAS Familia 29. 9. 2018 o 11:00 na Prešovskej ulici v Starej Ľubovni.

Okrem prehliadok závodu si organizátori pripravili bohatý kultúrny program- môžete sa tešiť na známych slovenských interpretov ako je Adam Ďurica, Heľenine oči a Ščamba.

O pokračujúcu zábavu sa postará DJ Joy s retro – hudobným mixom. Program ponúka jedinečnú zábavu aj najmenším návštevníkom, pre ktorých je pripravené divadielko, obľúbený detský interpret Miro Jaroš a detská zóna. Jednou z atrakcií bude let balónom, ktorý poskytne výhľad na areál GAS Familie a celé mesto Stará Ľubovňa zhora.

V závere dňa osláv je pripravená bohatá tombola s množstvom zaujímavých cien, kde môžete vyhrať celú paletu produktov GAS Familie. Zavŕšením DOD bude špičkový ohňostroj.

Nenechajte si ujsť 20. narodeniny Gas Familia a príďte spolu so všetkými zamestnancami osláviť tento sviatok ako jedna veľká Família. Pestrý program, skvelá hudba a zábava sa postarajú o Váš príjemný rodinný deň.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

GAS Familia oslavuje vo veľkom štýle
15
Galéria
Zdroj: GAS Familia
Zdroj: GAS Familia
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM