Tlačové správy

Otvorenie predajne potravín v Obchodnom dome COOP Jednota Trnava

Uplynuli už tri dlhé týždne od zatvorenia tradičných potravín v suteréne Obchodného domu COOP Jednota Trnava, sd. My Vám preto s radosťou oznamujeme, že dňa 6.7.2018 piatok predajňu znovu otvoríme avšak v nových krásnych priestoroch, ktoré nájdete na prízemí Obchodného domu.

Ilustračný obrázok k článku Otvorenie predajne potravín v Obchodnom dome  COOP Jednota Trnava
Zdroj: Coop JEDNOTA TRNAVA

Premiestnenie predajne je pozitívnou zmenou, ktorú ocení určite každý z Vás – našich verných zákazníkov. Získali sme ním prístup priamo z námestia, čo znamená – už žiadne schody do potravín!

Novučičká predajňa s moderným zariadením nám umožňuje poskytnúť Vám vyššiu úroveň služieb. Dodržanie kvality a čerstvosti ponúkaného tovaru je pre nás samozrejmosťou.

Na predajni na Vás čaká už tradične vysoký podiel domácej produkcie, čerstvo vypečené výrobky obľúbeného pekára Oremus, ktoré rozvoniavajú nielen v priestoroch predajne.

Rozšírený priestor na predaj mäsa, mäsových výrobkov, lahôdok a čerstvých koláčikov Vám poskytne všetko, po čom srdce a chuťové poháriky bažia.

Čerstvé ovocie a zeleninu nájdete hneď pri vchode, podobne ako aj „rýchlu zónu“, v ktorej si prídu na svoje najmä veľkí, ale aj malí hladoši.

Novinkou v tradičnej Jednote je samoobslužná zóna určená pre tých, ktorí nemajú čas „postávať pri pokladni“.

Podarilo sa nám spojiť tradíciu s modernými trendami v obchode a vytvorili sme tak predajňu, v ktorej nájdete všetko, čo potrebuje vaša kuchyňa, ale pritom nemusíte strácať čas blúdením v obrovských priestoroch.

Pre zákazníkov máme pripravené súťaže o super ceny 10 vstupová permanentka do Relax Aquq & Spa Trnava v hodnote 100 €, lístky na letný festival Červeník, darčekové poukážky do Divadla J. Palárika, obed pre dvoch v reštaurácii WOK suši v Obchodnom dome.

Úplne špica cena je účasť pre dvoch na natáčaní reklamy – jesenná kampaň – na ktoré budete mať zabezpečený dovoz aj ubytovanie!

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Coop JEDNOTA TRNAVA: Znovuotvorenie
2
Galéria
Zdroj: Coop JEDNOTA TRNAVA
Zdroj: Coop JEDNOTA TRNAVA
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM