Rôzne

Počasie neprestáva udivovať: Martinčanka Andrea sa pozrela na teplomer a nechápala, FOTO vnútri

Počasie sa zbláznilo. Túto vetu počúvame čoraz častejšie. A nečudo. Podľa fotky, ktorú nám do redakcie poslala naša čitateľka, by sme mali pomaly oprášiť plavky a začať nakupovať opaľovacie krémy...

Ilustračný obrázok k článku Počasie neprestáva udivovať: Martinčanka Andrea sa pozrela na teplomer a nechápala, FOTO vnútri
Zdroj: Dnes24.sk

Ortuť poriadne vyskočila

Jar odštartovala len nedávno a čoraz viac Martinčanov už presedláva z čižiem rovno do ľahkého letného oblečenia. A majú na to dôvod. Dôkazom je teplomer, ktorý dnes odfotila naša čitateľka. Prekvapilo ju už číslo, na ktoré sa ortuť vyšplhala doobeda, keď ešte na okne vládol príjemný chládok.

,,Ráno bolo na teplomeri už 8°C. Na tej strane ani nemám Slnko," vysvetľuje Andrea. Zvedavosť jej nedala a na teplomer sa vybehla pozrieť aj krátko po obede, keď už naň padli prvé slnečné lúče. Výsledok 23°C (foto v galérii).

Martin 24 vždy s aktuálnou predpoveďou

Počas prvých aprílových dní slnko michalovské ulice nešetrí, pred vrtochmi počasia však treba byť pre istotu v strehu. S našou sekciou o počasí máte aktuálnu predpoveď počasia šitú na Martin. Stačí, keď na ľavej lište našej stránky, pod kalendárom, kliknete na ikonku predpovede počasia.

Šikovná a prehľadná predpoveď vo forme časového harmonogramu ukazuje očakávanú teplotu na jednotlivé hodiny dňa so symbolmi (dážď, oblačnosť atď …). Nájdete v nej však aj informáciu o rýchlosti vetra či o čase východu a západu slnka. Predpoveď na Martin 24 vám prezradí všetko o počasí nielen na aktuálny deň, ale i niekoľko dní dopredu. Dáta k predpovediam dodáva Nórsky meteorologický inštitút (MET Norway).

Foto: ilustračné

Počasie neprestáva udivovať: Martinčanka Andrea sa pozrela na teplomer a nechápa
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM