Tlačové správy

Podnikatelia, chcete získať zákazníkov? Zapojte sa do celoslovenskej akcie ako Ján z Trenčína

Jedinečná príležitosť pre všetkých podnikateľov! Aj tento rok sa môžu zapojiť do celoslovenskej akcie a pritiahnuť pozornosť svojich stálych, ale aj úplne nových zákazníkov. Robí tak aj Ján Duda s reštauráciou v trenčianskom komplexe Facility System Hub.

Ilustračný obrázok k článku Podnikatelia, chcete získať zákazníkov? Zapojte sa do celoslovenskej akcie ako Ján z Trenčína
Zdroj: METRO

Druhý októbrový utorok, 9. októbra, sa už po tretíkrát uskutoční Deň súkromného podnikania. Ak si podnikatelia na tento deň pripravia špeciálnu ponuku pre ľudí a prihlásia ju na webovej stránke www.denpodnikania.sk, veľkoobchod METRO ich spolu s ostatnými spropaguje, čo im v biznise môže veľmi pomôcť.

Okrem toho, ak sa poponáhľajú a prihlásia ponuku do konca augusta, môžu získať reklamu v médiách navyše len pre seba.

Zapoja sa aj reštaurácie

Zapojiť sa chystá napríklad aj reštaurácia, ktorá sídli v trenčianskom komplexe Facility System Hub. Tento komplex spoluvlastní Ján Duda, známy šéfkuchár s bohatými skúsenosťami.

Reštaurácia sa počas celého roka snaží vychádzať ľuďom v ústrety, všímať si ich potreby, a preto im chce dopriať ešte čosi navyše na Deň súkromného podnikania. Zatiaľ je to prekvapenie, ktoré prezradí už čoskoro.

Zdroj: YouTube.com

Už pri vzniku reštaurácie vo februári 2017 Duda vedel, že jej základom musí byť poctivá kuchyňa, v ktorej sa budú používať len tie najkvalitnejšie suroviny. Dnes je hrdý na to, čo dokáže ľuďom ponúknuť – organizujú sa tu cateringy, degustačné večere, firemné večierky, oslavy a aj vzdelávacie akcie.

Na začiatku sme si dali sľub, že nebudeme iba vynikajúco variť, ale budeme našich zákazníkov aj vzdelávať. Ukážeme, že gastronómia nie je iba o dennom menu, ale že jedlo má aj iný rozmer. Sme prvá lastovička v regióne, ktorá ponúka aj školu varenia či edukačné kongresy,“ vraví Duda.

Reštauráciu vníma ako rodinnú firmu, hoci jej zamestnanci nie sú príbuzní. „Dobrý kolektív však funguje ako jedna veľká rodina.

Zdroj: METRO

Najrýchlejší získajú bonus

Do Dňa súkromného podnikania sa môže zapojiť každý podnikateľ, bez ohľadu na miesto či odvetvie, v ktorom podniká. Stačí, ak sa zaregistruje na stránke www.denpodnikania.sk so svojou ponukou. Môže to byť zľava, darček či služba navyše.

Všetky ponuky sa na stránke zobrazia v prehľadnej mape, a tak budú zákazníci vedieť, ktorá prevádzka im čo ponúka. Veľkoobchod METRO, ktorý celú akciu organizuje, ju podporí aj veľkou mediálnou kampaňou v celoslovenských a regionálnych médiách.

Podnikatelia sa môžu zaregistrovať do 9. októbra, no tí, ktorí sa poponáhľajú a urobia to do konca augusta, môžu vyhrať mediálnu podporu navyše. METRO vyberie 80 podnikateľov – 10 v každom kraji a konkrétne ich ponuky navyše zviditeľní.

Podnikatelia, neváhajte sa prihlásiť a zapojiť do akcie Deň súkromného podnikania už dnes!

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: METRO
Zdroj: METRO
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM