Tlačové správy

Rarita v TUBAPACKu, ktorá sa len tak nevidí

V žiarskej spoločnosti TUBAPACK majú raritu, ktorá sa len tak bežne nevidí. V jednej firme, na jednom oddelení sa stretli 5 spolužiaci zo strednej školy.

Ilustračný obrázok k článku Rarita v TUBAPACKu, ktorá sa len tak nevidí
Zdroj: Tubapack a.s.

Ako prvé do spoločnosti TUBAPACK ešte v roku 2012 nastúpili Monika Huříková a Petra Mecelová. Pracovať začali na Oddelení predaja, kde svoju funkciu zastávajú doteraz. Po nich do spoločnosti na rovnaké oddelenie nastúpil, v roku 2014, Lukáš Vankulič. O dva roky neskôr k nim pribudol aj Michal Schwarz a ako posledná, len pred pár týždňami, partiu uzavrela Margita Ceferová.

Pätica spolužiakov študovala na žiarskej Súkromnej obchodnej akadémii. Maturovali v roku 2007 a doteraz spomínajú na triedneho učiteľa Miroslava Benča, ktorého v poslednom ročníku vystriedala triedna učiteľka Mária Uškrtová. Po strednej škole sa rozpŕchli každý na inú vysokú školu.

Už počas strednej školy sme boli vynikajúca partia, a to, že sme sa stretli a pracujeme v jednej firme má, samozrejme, ako všetko svoje výhody a nevýhody,“ prezrádza služobne najstaršia Monika Huříková. Dopĺňa ju Petra Mecelová s tým, že ako „starí“ priatelia si rozumejú, poznajú svoje povahy, sú k sebe otvorení. „Naopak, chýba nám odstup a sme k sebe úprimnejší, “ vysvetľuje Petra Mecelová. Ako kolektív však spolu držia, navzájom si pomáhajú a stretávajú sa aj mimo práce.

Mať v jednej firme a na jednom oddelení ľudí, ktorí sa roky poznajú, je pre našu spoločnosť určite pozitívum. Sú naozaj zohratí, poznajú sa navzájom a pomáhajú si. Teší ma, že sú u nás,“ dodáva generálny riaditeľ spoločnosti TUBAPACK Richard Pittner.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Tubapack a.s.
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM