Tlačové správy

Sobotný program v Slovenskom Grobe

Máte už program na tento víkend? Ak nie, môžete spojiť príjemné s užitočným. Len na “skok” od Bratislavy - v európskom meste husaciny, sa uskutoční na pomery obce nie celkom obvyklá aktivita – deň otvorených dverí v developerskom projekte.

Ilustračný obrázok k článku Sobotný program v Slovenskom Grobe
Zdroj: Margaretky.sk

Program

Deň otvorených dverí je organizovaný spoločnosťou Royaldom Design. Na podujatí na vás bude čakať dizajnérsky tím z Royaldomu, ktorý bude k dispozícii všetkým návštevníkom. Predstavia vám najnovšie trendy v bývaní a interiérovom dizajne, “vychytávky” do domácností a zodpovedajú vaše otázky. Samozrejme, dizajnéri budú pre vás k dispozícii aj k nakresleniu vašich predstáv.

Okrem toho, Royaldom Design ako partner developerského projektu Margarétky predstaví aj vzorový dom, v ktorom uvidíte zhmotnené predstavy a nákresy dizajnerského tímu v praxi.

Pre všetkých účastníkov bude pripravený program spojený nielen s dizajnom. Okrem dizajnérov môžete na podujatí stretnúť aj iných špecialistov z “brandže” – realitných maklérov, projektových manažérov a pod.

Na dni otvorených dverí bude pripravené aj občerstvenie pre všetkých účastníkov. A komu nestačí, v obci, kde je vychýrená husacinka skoro na každom rohu, si určite prídete na svoje.

Kedy a kde?

Miesto: deň otvorených dverí sa uskutoční priamo v mieste developerského projektu Margarétiek (mapa vyznačená nižšie).

Deň a čas: uvidíme sa v sobotu, 09.02.2019 od 9:00 do 17:00.

Rezervujte si čas s dizajnérmi a ďalšími špecialistami a dajte vedieť, že prídete tu. Prispejete tým k aj zabezpečeniu lepšieho programu a príprave občerstvenia pre všetkých.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Margaretky.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM