Tlačové správy

SUPER BODY 2 je na svete: Zábery z krstu obľúbenej série tréningov

Sériu video tréningov s profesionálnymi trénerkami SUPER BODY 2 pokrstila obľúbená moderátorka Dagmar „Didiana“ Dianová. Na krste sa zišlo niekoľko desiatok ľudí z oblasti športu, zdravého životného štýlu a médií.

Ilustračný obrázok k článku SUPER BODY 2 je na svete: Zábery z krstu obľúbenej série tréningov
20
Galéria

SUPER BODY 2 je pokračovanie obľúbených tréningov, najmä pre ľudí, ktorí len začínajú s cvičením, nechcú alebo nemajú čas chodiť do fitnescentier a i tak chcú cvičiť podľa profesionálnych tréneriek.

Do squatovej výzvy v prvom pokračovaní sa zapojila takmer tisícka ľudí, čo bol pre tvorcov impulz pripraviť druhé pokračovanie, tentoraz už s iným, intenzívnejším typom cvikov.

Jednotka je o tom, že ťa naučí cvičiť. Cvičíš pár mesiacov, telo si zvykne a chceš pokračovať ďalej. Preto sme pripravili dvojku,“ vysvetľuje zakladateľka programu Jana Šimkovičová a pokračuje: „Druhá vec je, že ide leto a v SUPER BODY 2 sú vysoko intenzívne tréningy, ktorými sa rýchle formuje postava – telo spaľuje nimi nielen počas tréningu, ale aj po ňom.“

HIT (High Interval Training, vysoko intenzívny tréning) je aktuálnym svetovým trendom v cvičení. V SUPER BODY 2 ich správne prevedenie vysvetľujú a cvičia obľúbené trénerky Olinka Bartalská a Lea Grančič.

SUPER BODY 2 obsahuje 16 tréningov, ktoré sú znovu k dispozícii aj ako ON-LINE videá, aj ako DVD set, aby sa program dal darovať aj ako zdravý darček.

Ďalšie informácie o video programe nájdete na adrese: http://www.eshop.cvicte.sk/super-body-2/

Pokračovanie obľúbených video tréningov pokrstila Didiana
20
Galéria
Zdroj: Tatiana Gernátová

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Cvicte.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM