Tlačové správy

Súťaž: Rozprávkový pobyt s výhľadom na Tatry za jedinú odpoveď

Hráme o hodnotný pobyt v hoteli Eufória***, ktorý sa nachádza v dedinke Nová Lesná s najkrajším výhľadom na Tatry. Pozrite tie zábery, oplatí sa skúsiť šťastie!

Ilustračný obrázok k článku Súťaž: Rozprávkový pobyt s výhľadom na Tatry za jedinú odpoveď
15
Galéria
Zdroj: Hotel Eufória***

Dovolenka na našom krásnom Slovensku je čoraz populárnejšia. Naša krajina ponúka rôzne krásne zákutia. Jedným z týchto čarovných miest je aj dedinka Nová Lesná, ktorá vás dostane krásny výhľadom na naše Tatry.

Hráme o víkendový pobyt!

Súťažná otázka : Na koľkých fotografiách sa nachádza televízor?
a) 5
b) 6
c) 7

Hotel Eufória*** ponúka krásne prostredie, skvelé jedlo a rôzne možnosti využitia voľného času. Hotel je vhodný aj pre rodiny s deťmi. A práve o víkendový pobyt pre dve osoby s polpenziu a wellness v hodnote 259 eur súťažíme!

Balík zahŕňa: Ubytovanie v dvojlôžkovej izbe, polpenziu, welcome drink, vstup do sauny a vírivky , darček: 2× horúca čokoláda alebo 2× varené víno. Neváhajte a skúste šťastie,  zažijete zimný víkend ako v rozprávke za jedinú odpoveď.

Vaše odpovede posielajte do 20.12.2018 do polnoci na email: sutaz@internet.sk do predmetu uveďte súťaž Eufória, do tela e-mailu uveďte správnu odpoveď. Zapojením sa do súťaže ste súhlasili s podmienkami súťaže.

Výherca, ktorý správne odpovie a bude vyžrebovaný, získa víkendový pobyt v hoteli Eufória*** – v období od 1.1.2019-. 31.1.2019. Uby­tovanie nájdete na https://hoteleuforia.sk/sk

Súťaž bola ukončená, výherca bude kontaktovaný redakciou.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Súťaž o víkendový pobyt: Hotel Eufória, rozprávkový relax v lone prírody
15
Galéria
Zdroj: Hotel Eufória***
Zdroj: Hotel Eufória***
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM