Rôzne

SVET O SLOVENSKU: Legendárny šprintér Bolt sa musel rozísť s frajerkou z Lučenca

Ľubica Kučerová pôvodom z Lučenca tvorila zamilovaný pár s najrýchlejším mužom sveta jeden rok. Potom však prišlo nečakané rozčarovanie.

Hovorí sa, že srdcu nerozkážeš, ale ak je muž jednou z najväčších športových hviezd sveta a žijúcou legendou atletiky, musí odolávať aj verejným tlakom na jeho súkromný život. Jamajský šprintér Usain Bolt vraj tento tlak nezvládol. Pikantné tajomstvo odhalil francúzsky portál Direct Matin.

SVET O SLOVENSKU: Zadoček našej olympijskej plavkyne boduje!

Slovenská láska

Ľubica Kučerová randila s najrýchlejším mužom planéty od roku 2011 do roku 2012. Na dobových fotkách vyzerali šťastne a aj úspešná Slovenka médiám priznala, že sa s Usainom veľa smejú a užívajú si spoločné chvíle. Potom však prišiel koniec.

“Rozišiel sa s ňou, aby sa mohol pripravovať na olympijské hry. Taká bola oficiálna verzia. Ale tá neoficiálna hovorí, že šprintér podľahol tlaku jamajskej verejnosti, ktorá len ťažko niesla jeho vzťah s beloškou,” píše Direct Matin.

Portál označil Ľubicu Kučerovú ako slovenskú stylistku, čo však nie je celkom presné. Lučenčanka je uznávanou módnou návrhárkou, ktorá sa špecializuje najmä na háčkované plavky a žije dlhodobo na Jamajke. Zo Slovenska pôvodne odišla už v trinástich rokoch a presťahovala sa za otcom do Kanady, kde aj vyštudovala módne návrhárstvo.

SVET O SLOVENSKU: Bombový útok na rodinu spod Tatier v Severnom Írsku

10 vecí, čo ste o Usainovi Boltovi nevedeli

Článok v Direct Matin spomína rozchod so slovenskou frajerkou ako jednu z desiatich vecí, čo ste o najrýchlejšom mužovi sveta možno nevedeli. Zvyšných deväť je však tiež zaujímavých.

V novembri 2009 si počas návštevy africkej Kene adoptoval mláďa geparda a pomenoval ho svojou vlastnou prezývkou – Blesk. “Zbožňuje Česko” a dôkazom je podľa portálu fakt, že sa pravidelne zúčastňuje pretekov v Ostrave, ktoré sú inak pre šprintérov jeho formátu absolútne nezaujímavé. Bolt vraj týmto gestom organizátorom opláca, že ho prvýkrát do Ostravy pozvali ešte ako bezvýznamného juniora.

Portál ďalej vymenováva, že šprintér nosí topánky veľkosti 48, je nebezpečný šofér, ktorý už má na konte dve dopravné nehody, za jediný rok zarobil viac ako 20 miliónov dolárov a na Jamajke prehral šprintérske preteky s princom Harrym. Priložené video ilustruje, že ich vzájomný súboj bol naozaj len úsmevný a jediný, kto skutočne bežal, bol britský následník trónu.

Súboj v šprinte: Princ Harry vs Usain Bolt
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM