Hokej

TABAČEK sa vracia do Martina! Po 14-tich rokov opäť v martinskom drese

Slovenský hokejista Ján Tabaček sa po 14 rokoch vrátil do extraligového tímu MHC Mountfield Martin. Informáciu priniesol klub prostredníctvom Facebooku.

Ilustračný obrázok k článku TABAČEK sa vracia do Martina! Po 14-tich rokov opäť v martinskom drese
Zdroj: Dnes24.sk

"Vitaj doma Johny, teraz konečne super správa, " aj takýmito komentármi dali fanúšikovia najavo svoju radosť z novej posily klubu. To, čo iní považovali za žart sa dnes potvrdilo. Ján Tabaček si po štrnástich rokoch opäť oblečie materský dres. Týmito vetami informoval martinský hokejový klub o novej posile na Facebooku.

Chcem chalanom pomôcť

Som rád, že sme sa dohodli a môžem ostať v Martine. Chcem chalanom na ľade pomôcť. Jednania boli korektné, takže som podpísal zmluvu práve tu. Teším sa na domácich divákov, ktorí patria k najlepším, akých som zažil,“ uviedol 35-ročný obranca, ktorý nastúpi už v piatok na domáce stretnutie proti HK Poprad.

S hokejom začínal v Martine

Na Slovensku pôsobil ešte v Slovane Bratislava a po trojročnom účinkovaní v pražskej Sparte obliekal štyri sezóny dres HC Košice. S „oceliarmi“ získal tri majstrovské tituly, predtým zodvihol trofej dvakrát nad hlavu aj v Sparte. Následne sa presťahoval do Slovana Bratislava, jeho premiérovú sezónu v KHL však v mužstve nedokončil a zamieril do fínskej Tappary. V roku 2014 sa upísal švajčiarskemu celku ZSC Lions.

Foto: MHC Mountfield Martin

Čítajte tiež: Mountfield Cup 2015 bude! S kým si zmerajú sily Martinčania a kedy treba fandiť?

Nepremeškajte prípravné zápasy našich hokejistov! Podrobný prehľad TU!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM