Tlačové správy

TUBAPACK podporuje život v regióne

Vedeniu spoločnosti TUBAPACK nie je život v meste Žiar nad Hronom či našom regióne ľahostajný. Pravidelne podporujú rôzne oblasti spoločenského života v našom regióne.

Ilustračný obrázok k článku TUBAPACK podporuje život v regióne
3
Galéria
Zdroj: Tubapack a.s.

Jedným z podujatí, ktoré pravidelne finančne podporujú je napríklad Plochá dráha Žarnovica či Gulášmajster v Starej Kremničke. Rovnako spoločnosť TUBAPACK organizovala aj turnaj Pohronie cup. „To, že majú naši zamestnanci veľké srdce, dokazuje aj zbierka, do ktorej sa zapojili,“ hovorí generálny riaditeľ Richard Pittner a dodáva, že vo firme zbierajú plastové vrchnáčiky pre chorú Martinku z Handlovej. Vrchnáčiky následne vykupuje za hotovosť česká firma. Finančné prostriedky takto získané použije rodina chorej Martinky na nákup zdravotných pomôcok či preplatenie rehabilitácií.

Toto nie je ani zďaleka všetko, čo pre región TUBAPACK robí: „O tom je dobrá spoločnosť, nehľadieť len do svojho vnútra, ale aj smerom do prostredia, v ktorom žijú jej zamestnanci,“ hovorí ďalej generálny riaditeľ a avizuje ďalší projekt, tentokrát zameraný na deti: „Pripravujeme totiž kreatívnu súťaž pre žiakov žiarskych základných škôl s motivujúcimi cenami pre víťazné triedy,“ dodáva generálny riaditeľ s tým, že práve na tento projekt sa teší, pretože tvorivosť detí nepozná hraníc. „O priebehu tejto súťaže a jej výsledkoch budeme verejnosť, samozrejme, informovať,“ dodáva Richard Pittner.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Tubapack a.s.
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM