Tlačové správy

Vôľa ľudu v Trenčíne: Obyvatelia budú hlasovať, aké detské ihrisko im postavia

Budovanie komunity na mieste spoločného bývania má mnoho nesporných výhod. Nadobudnuté priateľstvá a vzájomná pomoc medzi obyvateľmi vytvárajú pozitívny dopad na celkové spolunažívanie a inak to nie je ani v Zlatovciach.

Ilustračný obrázok k článku Vôľa ľudu v Trenčíne: Obyvatelia budú hlasovať, aké detské ihrisko im postavia
Zdroj: Rodinné byty Zlatovská

Domáci tam teraz dostali netradičnú možnosť, ako sa podieľať na vzhľade ich vnútrobloku. Budú môcť participovať na výbere vzhľadu nového detského ihriska.

Ak ste sa v poslednej dobe obzerali po novom bývaní, určite sa do vašej pozornosti dostali Rodinné byty Zlatovská. Byty v tomto novom komplexe si už rezervovalo a kúpilo mnoho rodín, ktoré ocenili dobré dispozície a kvalitnú občiansku vybavenosť a budú sa môcť nasťahovať už na prelome rokov.

Bývanie na Zlatovskej ponúka ešte čosi navyše. Developer si váži hlas budúcich obyvateľov a pred výstavbou nového ihriska otvoril diskusiu, ako by ihrisko malo vyzerať. V súčasnosti, keď sa ľudia vo väčšine prípadov nových projektov sťahujú do „hotového“, dostali budúci obyvatelia tejto mestskej časti jedinečnú šancu aktívne sa podieľať na formovaní svojho najbližšieho okolia.

Pred výstavbou nového multifunkčného ihriska už na Facebooku beží anketa, v ktorej developer predstavil štyri základné rozostavenia ihriska a otvoril diskusiu s obyvateľmi.

Budúce ihrisko na Zlatovskej: Diagonálny vzor
6
Galéria
Budúce ihrisko na Zlatovskej: Kruhový vzor
6
Galéria
Budúce ihrisko na Zlatovskej: Prírodný vzor
6
Galéria
Budúce ihrisko na Zlatovskej: Trojuholníkový vzor
6
Galéria

Napriek rozdielom toho majú ihriská veľa spoločného. Každé ponúka dostatočne veľkú plochu na hranie pre deti, stromy, kríky, živý plot, oddychovú plochu či lúku s trvalkami a okrasnými rastlinami. Na Trenčanoch (a nielen na nich) teda bude, na akom výsledku sa zhodne najväčšia časť z nich. Navrhované alternatívy si môžete pozrieť a zahlasovať tu.

Zapojiť sa však môže ktokoľvek – obyvatelia Rodinných bytov, no aj ostatní Trenčania, či tí, ktorí ešte len zvažujú bývanie v tejto lokalite. Hlasovanie je spojené so súťažou, v ktorej môžete vyhrať stolík do obývačky podľa vlastného výberu z produkcie interiérového štúdia Dizax v hodnote do 200 €.

Nech už vyhrá ktorákoľvek možnosť, spoločný výber ihriska dáva obyvateľom pocit spolupatričnosti a dôležitosti. A presne to sú hodnoty, na ktorých najviac záleží, keď premýšľate o mieste, kde budete bývať nasledujúce desaťročia. Takáto spolupráca developera a obyvateľov sa len tak často nevidí.

Pre viac informácii o Rodinných bytoch Zlatovská navštívte web projektu.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Rodinné byty Zlatovská
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM