Barbara Dallosová Správy

Zúfalá majiteľka Lucka prosí o pomoc: Po Daffym sa zľahla zem, nevideli ste ho?

Zúfalá majiteľka už skúšala všetko, aby našla svojho domáceho miláčika, no po psíkovi ani stopy. Ako sama hovorí, hľadanie aj napriek tomu v žiadnom prípade nevzdá. Možno ste Daffyho videli práve vy...

Ilustračný obrázok k článku Zúfalá majiteľka Lucka prosí o pomoc: Po Daffym sa zľahla zem, nevideli ste ho?
Zdroj: Dnes24.sk

Majiteľka Lucia svojho psa hľadá od 31.12.2015. Krí­ženec čivavy a maltézskeho teriéra reaguje na meno Daffy, je biely a má strapatú srsť.

Lucka hľadanie nevzdá

,,Obyčajne je prítulný, ale ak sa bojí, tak neviem ako môže momentálne reagovať. Ušiel nám v Sučanoch, nebol ani na kamerách, nikto ho nevidel, prešla som všetko. Má aj čip, tak ak by bol v útulku, tak vraj hneď zavolajú," vysvetľuje Lucka.

Napriek tomu že majiteľka hľadá psíka už tri týždne, že by sa nenašiel, vôbec nepripúšťa. ,,Hľadám ho stále a hľadať neprestanem, viem že niekde je alebo ho niekto má ako sa hovorí, nádej umiera posledná, ale tá moja neumrie nikdy. Ja ho nájdem," hovorí odhodlane.

Mohol to byť Daffy?

Majiteľka sa snažila nájsť zatúlaného psíka aj pomocou facebooku, práve tam si jej prosbu o pomoc všimla Žiarčanka Martina. Hoci Sučany a Žiar delia desiatky kilometrov, Martina tvrdí, že videla v centre Žiaru nad Hronom psíka úplne zodpovedajúceho opisu i fotkám.

,,Videla som ho na námestí v Žiari. Nemal obojok a zdalo sa, že je sám a nikomu nepatrí. A dnes som na facebooku našla ten príspevok, že niekto takého psíka hľadá," vysvetľuje Martina.

Ak by bol psík potulujúci sa po žiarskych uliciach skutočne Daffy, ako sa dostal tak ďaleko od svojho domova, nevedno. Majiteľka psíka a Žiarčanka, ktorá ho videla, sa ale zhodujú, že opis sedí celkom presne.

Ak ste psíka zodpovedajúceho opisu i fotografiám kdekoľvek zahliadli, kontaktujte Mestskú políciu alebo priamo majiteľku na telefónnom čísle: 0915 415 376

Foto: súkrom. archív majiteľky

Strapatý kríženec Daffy: Nezahliadli ste ho niekde?
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM