Správy

Vychýrený Mošovský jarmok už tento víkend: Príde aj kapela AYA!

Mošovský jarmok, ktorý patrí k najobľúbenejším a najnavštevovanejším jarmokom v Turci, sa uskutoční už najbližší víkend (2. - 3. októbra). Organizátori sľubujú okrem tradičných lákadiel aj bohatý sprievodný program.

Ilustračný obrázok k článku Vychýrený Mošovský jarmok už tento víkend: Príde aj kapela AYA!
Zdroj: Dnes24.sk

Po roku je tu opäť Mošovský jarmok. V piatok a sobotu (2. až 3. októbra) sa v rodisku známeho evanjelického kňaza Jána Kollára v Mošovciach, uskutoční už 21. ročník akcie, ktorá sa každoročne teší veľkej návštevnosti. Okrem veľkého množstva stánkov s jarmočným tovarom ponúkne jarmok v Mošovciach aj bohatý kultúrny program.

Zahrá aj kapela AYA

Jarmok začína v piatok o 10:00 hod. Počas dňa sa môžete tešiť na vystúpenia detí miestnych škôl, hudobnú skupinu OČKOBAND či sokoliarov. O 17:00 hod. sa začína koncert kapely AYA, ktorá sa v týchto dňoch teší zo svojho nového v poradí siedmeho albumu SIEDMAYA. O dobrú náladu sa postará aj Samuel Lörinčík v duete s Annou Šestákovou a následne piatkový program vyvrcholí diskotékou.

Sobotný program poteší prevažne staršiu generáciu. O 10:30 hod. začína vystúpenie Folklórneho súboru Poľana, neskôr sa predstaví SENZUS a skupina COLORADO predvedie svoje country tance.

Bohatý sprievodný program

Sprievodnými podujatiami jarmoku bude oblastná výstava drobných zvierat, výstava ovocia, zeleniny a kvetov a výstava poľovných trofejí. Samozrejmosťou je výborné občerstvenie, kolotoče a iné zábavné atrakcie, ktoré potešia nielen malých návštevníkov.

Foto: ilustračné

Čítajte tiež: Szidi Tobias, Martin Valihora a ďalší: Festival umenia a kultúry národnostných menšín už čoskoro opäť v Martine!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM